Minder woorden,
Meer winst.

Met één zin ál jouw ideale klanten bereiken.

Minder woorden,
Meer winst.

Met één zin ál jouw ideale klanten bereiken.

Zo word jij die thought leader.

Winstgevende

Woordkunst

Ontdek de anatomie achter Converterende Copy. Maak Titels met Tractie. Krijg Succes met je Slogan. En word die Koploper, door Kopregels.

Prominente

Positionering

Pak die ene plek waar alles op zijn plek valt. Waar jij jezelf en jouw potentieel nooit meer in de weg zit. A position you can call your own.

Buitengewoon

Bestaansrecht

Wie met minder woorden, meer waarde overbrengt, verstaat de kunst van Buitengewoon Binnenkomen. En etaleert zich makkelijk als thought leader.

Start volgende mastermind groep: september 2024

Edwin-Selij

Eddy is een geniale gast die mij heeft geholpen om mijn woorden en propositie super helder te krijgen.

Edwin Selij, HIN Nederland

Paramount Portraits

Twee bomen die uit hetzelfde hout gesneden zijn. Samen maken ze films die hout snijden. Bruno maakt beelden waar geen woorden voor zijn. Eddy vangt woorden die niet te filmen zijn.

Resultaat? Een minidocu die om te janken is. Letterlijk volgens onze klanten. Korte films die zo raken, dat wellicht wel nooit uit de mode raken.

Edwin-Selij

Eddy is een geniale gast die mij heeft geholpen om mijn woorden en propositie super helder te krijgen.

Edwin Selij, HIN Nederland

Helden & Hordes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium. voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

De Woordwaarde Blog

Essays & tips om met minder woorden meer waarde te leveren. meer waarde te leveren.

Wat is een product ecosysteem?

Een productecosysteem is een netwerk van producten en diensten die samenwerken en elkaar versterken. Het creëert synergie en verbetert de…

Lees meer

Ondernemen? of Ondergaan?

La priorité. Een Frans woord dat in de 15e eeuw werd uitgevonden om te verwijzen naar ‘het allereerste ding.’ Naar…

Lees meer

Mijn Titel is beter dan jouw hele tekst.

De Titel van deze Tekst, over mijn Titel die beter is dan jouw Tekst, deelde ik vanochtend met de inspirerende…

Lees meer
Eddy-portret

Mijn levensloop & loopbaan

In 2008 startte ik bureau Dr.Woe waarin we o.a. 365 Dagen Succesvol en Milieudefensie hielpen met hun online presentatie. In 2019 verliet ik de toko om mij als coach volledig te storten op het verwoorden van de propositie van missiegedreven bedrijven.

In 2018 lanceerde ik de Helden en Hordes podcast, waarin ik met worldshakers in gesprek ga over zelfrealisatie en ondernemerschap. De podcast is inmiddels 750.000 keer beluisterd.

Heerlijke spreker en bijzonder vaardig in zijn vak. Charisma is de combinatie van warmte en expertise ...en die heeft hij beide in overvloed. Ik mocht Eddy beleven in het Mastermind traject voor schrijvers van Christine Pannebakker. Eddy levert een mooi pakket van humor en diepgang. De oefeningen die hij meebracht hebben me beslist bij een diepere waarheid gevoerd over mezelf en mijn merk. Daar werd iets heel wezenlijk geraakt voor me. Daar kan ik wat mee. Niet alleen inhoudelijk om van te smullen, maar ook wat hij in het vormelijke concept van zijn training neerzet is heerlijk. Weinig sprekers die tegelijk teder en cool zijn, tegelijk on the spot messcherpe inzichten geven en daarnaast de nodige verbinding houden om met het ontgonnen goud ook aan de slag te gaan.
Truus Druyts
Truus Druyts
01/10/2023
Fijne samenwerking met Eddy. Een interessant proces, waarbij we samen op zoek gingen naar de beste bewoordingen in mijn werkveld (medische wereld) De brede benadering en de “off-topic” onderwerpen vond ik waardevol en leidden uiteindelijk ook tot het resultaat waar ik op hoopte: meer zeggen met minder woorden, zorgvuldig gekozen (en afgewogen) en met meer professionele zichtbaarheid in een voor mij passend jasje. Eddy verstaat de kunst om zich te verplaatsen in jouw werkveld (ja zelfs het medische domein) Hij is daarbij doortastend en analytisch vanuit een onderzoekende houding.
maartje spit
maartje spit
18/07/2023
Eddy, dankbaar voor een bijzonder proces met jou om bij mijn klanten buitengewoon binnen te komen. Je creëert een extreem hoge standaard met jouw unieke mix aan creativiteit & professionaliteit. En bovenal trof ik in onze ontmoetingen een bijzonder nieuwsgierig mens aan die in verbinding staat met zichzelf en zijn omgeving.
Nicolette van Bruggen
Nicolette van Bruggen
29/06/2023
We hebben met EEVA ruim een jaar geleden een heel traject met Eddy doorlopen. Op zoek naar onze doelgroep en de juiste manier om hen te bereiken. Het was flinke hersenkraker maar samen kwamen we steeds dichterbij onze doelgroep en hoe deze te bereiken en welke korte pakkende "Eddy" teksten te gebruiken. Deze worden nog elke dag gebruikt en worden we zelf steeds beter in nieuwe pakkende teksten bedenken. Naar aanleiding van ons traject zijn er ook weer andere trajecten gestart bij andere bedrijven. Dus goed voorbeeld doet goed volgen. Zo breiden de Eddy slogans zich steeds verder uit over Nederland. Eddy bedankt en mensen niet twijfelen. Jouw bedrijf is Eddy dubbel en dwars waard!
EEVA Erna Erkens Valuta Advies
EEVA Erna Erkens Valuta Advies
28/06/2023
Eddy was voor mij de juiste man op de juiste plaats. Hij heeft gezorgd voor de extra push die ik binnen mijn onderneming nodig had om ècht te gaan staan voor mijn doelgroep & 'grootste bijdrage'. Ben je op zoek naar iemand die je helpt om - vanuit jouw eigen waarheid - een krachtige boodschap op papier te zetten waarmee jij je ideale klant kan bereiken? (en ben je bereidt om liefdevol geconfronteerd te worden?...) He is your man!
Thomas van der Vliet
Thomas van der Vliet
31/05/2023
Heel blij met het resultaat na het traject met Eddy! Het laat je tot de kern nadenken over waar je mee bezig bent in je business. En als je denkt dat je de kern hebt, blijkt Eddy met goed doorvragen je nóg meer bij de kern te brengen. Het was voor ons een resultaat waarbij de woorden op de plek van ons gevoel vielen…én tegelijkertijd dient dit resultaat als gids voor onze toekomst. Erg tof, en zoveel meer dan mooie woorden. Aanrader! Wij gaan aan de slag met de implementatie van dit eindresultaat. Roy namens Gamerensport
Roy Tibboel
Roy Tibboel
22/11/2022
Eddy was voor mij de juiste man op de juiste plaats, toen ik mijn focus had gezet op het duidelijk op papier zetten van mijn propositie. Ik heb Eddy leren kennen als een artiest & vakman en als een prettig, vrijgevig mens voor wie de persoonlijke relatie op de eerste plaats komt. Eddy is naast een artiest ook behoorlijk intuïtief en wanneer hij mij feedback vanuit zijn intuïtie gaf, dan kreeg ik cadeautjes. Ik heb onze samenwerking ervaren als dynamisch en inzicht-gevend. Het heeft me een prachtig eindresultaat opgeleverd, in hapklare brokken, waarmee ik ook nog eens binnen 2 avondjes een hele nieuwe website voor mijn bedrijf heb kunnen lanceren.
Dolf van Craanenburgh
Dolf van Craanenburgh
18/11/2022
Waardevol. Ik hoef er niet meer woorden aan vuil te maken. 😉
Joey Collet
Joey Collet
24/08/2022
Ik kwam bij Eddy voor een goede slogan en ik ging weg met een compleet verbeterde propositie. Ik weet nu veel beter wie ik ben, wat ik precies doe, met wie ik het allerliefste werk en hoe ik deze ideale klant het beste kan aanspreken.
Wesley Boer
Wesley Boer
16/05/2022