Minder woorden,
Meer winst.

Ik maak één slogan om ál jouw ideale 
klanten te bereiken.

Minder woorden,
Meer winst.

Ik maak één slogan om ál jouw ideale klanten te bereiken.

Eindeloos klanten door een Boodschap die Buitengewoon Binnenkomt?

Laat je mail achter, dan stuur ik je informatie over de online opleiding op!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Zo zorg ik dat jij je zin krijgt:

1 Klantbelofte.

Wat beloof jij je klant? Waarin ben jij beter? En hoe beschrijf je dat? Samen maken we die ene klantbelofte. Zodat jij met minder woorden meer waarde deelt.

10 Kernvragen.

Een goede vraag bevrijdt een geweldig antwoord. Op naar de core base van jouw business. Zodat we tot een klantbelofte komen die alles overstijgt.

100 Koplopers.

Meer dan honderd missie gedreven ondernemers gingen je voor. Echte eindbazen die ergens voor durven te staan, ook als ze daar alleen voor staan.

Edwin-Selij

Eddy is een geniale gast die mij heeft geholpen om mijn woorden en propositie super helder te krijgen.

Edwin Selij, HIN Nederland

ellen-van-vliet

Tegen de zichzelf respecterende ondernemer zeg ik: skip alle andere copywriters. Eddy staat op eenzame hoogte en levert geniaal werk dat recht doet aan jouw genialiteit.

Ellen van Vliet, Relatie Coach

frank-bruining

Meer dan woorden. Dat is wat je bij Eddy krijgt. Deze man doet wat hij belooft, woordkunst in pakkende titels. Heb je een heldere propositie nodig? Eddy bellen.

Frank Bruining, Meditatie Leraar

christine-pannebakker

Eddy is snel en snedig. Het was voor mij van grote waarde om gebruik te maken van zijn brein. Zijn manier van werken van schrappen tot de essentie is verrukkelijk.

Christine Pannebakker, Schrijfster

Kom jij buitengewoon binnen?

Waarom bereik jij niet al je ideale klanten terwijl je competent & consistent zichtbaar bent?

We leven in 2023. Een mens krijgt op een dag meer prikkels dan iemand in 1500 in zijn hele leven.

Ben je niet helder? Dan zal je vervagen.
Val je niet op? Dan word je onzichtbaar.

Samen maken we die éne zin, waar jouw klant geen woorden voor heeft.

Mark my words,
Eddy

Eelco-Smit

Eddy is een meester in het verwoorden van jouw belofte aan jouw klant. Dat is een waardevolle propositie.

Eelco Smit, Bestseller Auteur

Alex-van-der-Werf

Eddy is de beste woordkunstenaar die ik ken. Hij is origineel, rakend en voegt met zijn kunst magie aan je business toe.

Alex van der Werf, Spiritual Rebel

Gratis Test: Is jouw tekst wel relevant voor je klant?

Ontdek met 10 vragen of jouw woorden op dit moment Buitengewoon Binnenkomen bij jouw ideale klant. Zie binnen 5 minuten...

• Of jouw copy ‘not to copy’ is
• Welk archetype schrijver jij bent
• Of jij koploper met kopregels bent
• Hoe treffend jouw kernboodschap is

Gratis Test: Is jouw tekst wel relevant voor je klant?

Ontdek met 10 vragen of jouw woorden op dit moment Buitengewoon Binnenkomen bij jouw ideale klant. Zie binnen 5 minuten...

• Of jouw copy ‘not to copy’ is
• Welk archetype schrijver jij bent
• Of jij koploper met kopregels bent
• Hoe treffend jouw kernboodschap is

Mark-Schadenberg

Eddy Heeft geholpen bij de titel van mijn boek en mooie slogan's voor mijn bedrijf! Hij is professioneel, inlevend en sterk in woorden! De Go-to Guy!

Mark Schadenberg, Familie Trauma Coach

Ralph-Moorman

Eddy heeft de essentie van onze propositie weten samen te vatten in 1 zin. Die zin - en de hele filosofie daaromheen - gebruiken we twee jaar later nog steeds in onze uitingen.

Ralph Moorman, De Hormoonfactor

willemien-van-der-veen

Na onze samenwerking schreef ik 1 van mijn beste Instagram posts ooit. Ook ben ik ontzettend blij met de nieuwe slogan, die alles samenvat waar ik voor sta.

Willemien van der Veen, Will & The People

Frank-boon

Eddy kan in één zin verwoorden, waar je zelf een hele pagina voor nodig hebt. Zo tof om die ene zin nu om mijn homepage te hebben staan!

Frank Boon, The Passion Guy

Verbinden of verdelen?

April 2019. Ik open het boek een Cursus in Wonderen en lees een zin die later de basis zou vormen voor mijn visie:

“Vrede en Begrip gaan hand in hand en kunnen nooit afzonderlijk worden aangetroffen.”

Visie: Ik draag bij aan een wereld waarin woorden ons verbinden in plaats van verdelen.

Oktober 2018. Ik zet een documentaire met Quincy Jones aan en luister naar een zin die later de basis zou vormen voor mijn missie:

“In life, you really have to scrape away everything, so there is nothing left but truth.”

Missie: Ik laat ondernemers met minder woorden meer binnenkomen bij hun ideale klant.

Eddy-portret

Mijn levensloop & loopbaan

In 2008 startte ik bureau Dr.Woe waarin we o.a. 365 Dagen Succesvol en Milieudefensie hielpen met hun online presentatie. In 2019 verliet ik de toko om mij als coach volledig te storten op het verwoorden van de propositie van missiegedreven bedrijven.

In 2018 lanceerde ik de Helden en Hordes podcast, waarin ik met worldshakers in gesprek ga over zelfrealisatie en ondernemerschap. De podcast is inmiddels 500.000 keer beluisterd.

Heerlijke spreker en bijzonder vaardig in zijn vak. Charisma is de combinatie van warmte en expertise ...en die heeft hij beide in overvloed. Ik mocht Eddy beleven in het Mastermind traject voor schrijvers van Christine Pannebakker. Eddy levert een mooi pakket van humor en diepgang. De oefeningen die hij meebracht hebben me beslist bij een diepere waarheid gevoerd over mezelf en mijn merk. Daar werd iets heel wezenlijk geraakt voor me. Daar kan ik wat mee. Niet alleen inhoudelijk om van te smullen, maar ook wat hij in het vormelijke concept van zijn training neerzet is heerlijk. Weinig sprekers die tegelijk teder en cool zijn, tegelijk on the spot messcherpe inzichten geven en daarnaast de nodige verbinding houden om met het ontgonnen goud ook aan de slag te gaan.
Truus Druyts
Truus Druyts
01/10/2023
Fijne samenwerking met Eddy. Een interessant proces, waarbij we samen op zoek gingen naar de beste bewoordingen in mijn werkveld (medische wereld) De brede benadering en de “off-topic” onderwerpen vond ik waardevol en leidden uiteindelijk ook tot het resultaat waar ik op hoopte: meer zeggen met minder woorden, zorgvuldig gekozen (en afgewogen) en met meer professionele zichtbaarheid in een voor mij passend jasje. Eddy verstaat de kunst om zich te verplaatsen in jouw werkveld (ja zelfs het medische domein) Hij is daarbij doortastend en analytisch vanuit een onderzoekende houding.
maartje spit
maartje spit
18/07/2023
Eddy, dankbaar voor een bijzonder proces met jou om bij mijn klanten buitengewoon binnen te komen. Je creëert een extreem hoge standaard met jouw unieke mix aan creativiteit & professionaliteit. En bovenal trof ik in onze ontmoetingen een bijzonder nieuwsgierig mens aan die in verbinding staat met zichzelf en zijn omgeving.
Nicolette van Bruggen
Nicolette van Bruggen
29/06/2023
We hebben met EEVA ruim een jaar geleden een heel traject met Eddy doorlopen. Op zoek naar onze doelgroep en de juiste manier om hen te bereiken. Het was flinke hersenkraker maar samen kwamen we steeds dichterbij onze doelgroep en hoe deze te bereiken en welke korte pakkende "Eddy" teksten te gebruiken. Deze worden nog elke dag gebruikt en worden we zelf steeds beter in nieuwe pakkende teksten bedenken. Naar aanleiding van ons traject zijn er ook weer andere trajecten gestart bij andere bedrijven. Dus goed voorbeeld doet goed volgen. Zo breiden de Eddy slogans zich steeds verder uit over Nederland. Eddy bedankt en mensen niet twijfelen. Jouw bedrijf is Eddy dubbel en dwars waard!
EEVA Erna Erkens Valuta Advies
EEVA Erna Erkens Valuta Advies
28/06/2023
Eddy was voor mij de juiste man op de juiste plaats. Hij heeft gezorgd voor de extra push die ik binnen mijn onderneming nodig had om ècht te gaan staan voor mijn doelgroep & 'grootste bijdrage'. Ben je op zoek naar iemand die je helpt om - vanuit jouw eigen waarheid - een krachtige boodschap op papier te zetten waarmee jij je ideale klant kan bereiken? (en ben je bereidt om liefdevol geconfronteerd te worden?...) He is your man!
Thomas van der Vliet
Thomas van der Vliet
31/05/2023
Heel blij met het resultaat na het traject met Eddy! Het laat je tot de kern nadenken over waar je mee bezig bent in je business. En als je denkt dat je de kern hebt, blijkt Eddy met goed doorvragen je nóg meer bij de kern te brengen. Het was voor ons een resultaat waarbij de woorden op de plek van ons gevoel vielen…én tegelijkertijd dient dit resultaat als gids voor onze toekomst. Erg tof, en zoveel meer dan mooie woorden. Aanrader! Wij gaan aan de slag met de implementatie van dit eindresultaat. Roy namens Gamerensport
Roy Tibboel
Roy Tibboel
22/11/2022
Eddy was voor mij de juiste man op de juiste plaats, toen ik mijn focus had gezet op het duidelijk op papier zetten van mijn propositie. Ik heb Eddy leren kennen als een artiest & vakman en als een prettig, vrijgevig mens voor wie de persoonlijke relatie op de eerste plaats komt. Eddy is naast een artiest ook behoorlijk intuïtief en wanneer hij mij feedback vanuit zijn intuïtie gaf, dan kreeg ik cadeautjes. Ik heb onze samenwerking ervaren als dynamisch en inzicht-gevend. Het heeft me een prachtig eindresultaat opgeleverd, in hapklare brokken, waarmee ik ook nog eens binnen 2 avondjes een hele nieuwe website voor mijn bedrijf heb kunnen lanceren.
Dolf van Craanenburgh
Dolf van Craanenburgh
18/11/2022
Waardevol. Ik hoef er niet meer woorden aan vuil te maken. 😉
Joey Collet
Joey Collet
24/08/2022
Ik kwam bij Eddy voor een goede slogan en ik ging weg met een compleet verbeterde propositie. Ik weet nu veel beter wie ik ben, wat ik precies doe, met wie ik het allerliefste werk en hoe ik deze ideale klant het beste kan aanspreken.
Wesley Boer
Wesley Boer
16/05/2022

Kom Buitengewoon Binnen met een Perfecte Propositie.

10 Delige Online Opleiding.

Ben je vaak Zichtbaar maar word je niet Gezien? Krijg je onvoldoende voet aan de grond tussen al die Anderen, met al die Afleiding & en een chronisch gebrek aan onverdeelde Aandacht?

In de online opleiding Buitengewoon Binnenkomen leer je de Anatomie van Eersteklas copy, pak jij die Ene plek waar Al je klanten zijn zodat jij Buitengewoon Bestaansrecht krijgt in een overvolle markt.