012221 Eddy Boom _14804 klein
Eddy Boom
23 apr 2020

Je gave is je opgave.

‘Je gave is ook vaak je opgave’ zei mijn zus terwijl we bij haar op de bank zaten. Het was een ongewoon gesprek op een doodgewone avond. En zoals wel vaker deelden we enkele zinnen over dubbelzinnigheid.

Ik was er even stil van. Meestal ben ik zelf degene die met zinderende zinnen komt. Je gave is inderdaad je opgave. En als je jouw moeilijke opgave durft te erkennen, dan wordt het een stuk makkelijker om je gave te delen met anderen.

Als je gave is dat je goed verhalen kan vertellen, dan is je opgave om jezelf geen spookverhalen te vertellen in je eigen hoofd. Als je gave is dat je goed kan verbinden, dan is je opgave om in verbinding te blijven met jezelf. En als je gave is dat je goed kunt jongleren, dan is het je opgave om niet altijd alle ballen hoog te houden.

Ook ik weet waar mijn zwakste pluspunt zit. En vaak ontdek je wat je komt geven net voordat je ’t wilt opgeven. Bij mijn klanten zie ik dat hun onderscheidende vermogen vaak samen valt met hun zwakste pluspunt. Jij bent expert omdat je de vóór én nadelen kent van jouw talent.

Dus ontdek welke schoen wringt, en trek die aan. En als je daar op durft te lopen, dan trek je de juiste klanten aan.

Een kritische noot over kritische mensen.

Was jij het die zo’n vage podcast had gemaakt? Nee wacht, jij had toch dat zelfingenomen ebook geschreven? Ja? Dan heb ik een advies voor je. Luister ...
Lees verder

Op de rand van de afgrond groeien de mooiste bloemen.

Nu ik dit schrijf is Jules Deelder net overleden. Een aantal jaar geleden was ik getuige van een concert van hem bij Haarlem jazz. En wat mij ...
Lees verder

Zet jij de wereld al op z’n kop met kopregels?

Ontdek in mijn nieuwste ebook ‘Succes met je Slogan’ hoe jij Buitengewoon Binnenkomt met Titels vol Tractie. Met dit boek krijg je:

• Een reis door ‘s werelds slogan geschiedenis
• 7 Slogan tips van grootmeesters
• Een 1 op 1 ontmoeting met Einstein
• De formule voor 3 keer woordwaarde

Zet jij de wereld al op z’n kop met kopregels?

Ontdek in mijn nieuwste ebook ‘Succes met je Slogan’ hoe jij Buitengewoon Binnenkomt met Titels vol Tractie. Met dit boek krijg je:

• Een reis door ‘s werelds slogan geschiedenis
• 7 Slogan tips van grootmeesters
• Een 1 op 1 ontmoeting met Einstein
• De formule voor 3 keer woordwaarde