Doe een beroep op je roeping.

Eddy Boom
08 mei 2020

Je kunt beter een beroep doen op je roeping, dan roepen wat je beroep is. Leuke quote die ik ooit bedacht in de sportschool.

Ik hou van fotograferen. Deze foto maakte ik vorig jaar in Japan. Maar ben ik daarom ook een fotograaf?

Toen ik vorig jaar naar Japan was kwam ik in een opmerkelijke brainwave. Ik was zowaar vergeten wat mijn beroep was. Ook daar maakte ik veel foto’s. Zo veel, dat ik dacht dat ik een fotograaf was. ‘Onee, haha. Zei ik tegen mijn vriendin. Ik ben marketeer.’ waarop mijn vriendin zei; ‘Ik dacht dat je business coach was.’ Even was ik helemaal de kluts kwijt.

Ik kwam er achter dat ik niet was wie ik zei dat ik was. Geen fotograaf, geen marketeer en misschien niet eens business coach. Voor even was ik gewoon Eddy, en ik was op vakantie in Japan.

De moraal van dit verhaal? Wat je bent en wat je doet zijn twee verschillende dingen.

Op dit moment fotografeer ik, en met liefde. Als ik thuis kom ga ik weer knallen als coach. Hoe ik doe wat ik doe, is wie ik ben. Zo zijn bijv. helderheid, esthetiek en authenticiteit de onderlaag in alles wat ik doe.

En zolang ik Achter die waarden blijf staan, blijven ze Voor mij – en de mensen die ik help – werken.

Peace.
Eddy

Relevante content? Of emotioneel incontinent?

Wat laat ik wel of niet van mijzelf zien in business? Als coach, therapeut of adviseur ken je misschien het volgende dilemma. Welk dilemma? Nou, dit dilemma: ...
Lees verder

Kennis is overmacht.

Kennis is macht leerde ik ooit van een kennis met macht. En dus nam ik het aan. Inmiddels ben ik bij kennis, en voel ik mij gemachtigd ...
Lees verder
boek-eddy-boom

ENKELE ZINNEN OVER DUBBELZINNIGHEID

Kan jij zinnen maken waar je klant geen woorden voor heeft? Met dit gratis ebook krijg je meer zin in je business, en meer business door je zin! Bekijk dit boekje van de binnenkant, om te ontdekken hoe je jouw boekje te buiten kunt gaan. Of toch geen zin? Nee? Dan maak je maar een zin!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.