012221 Eddy Boom _14804 klein
Eddy Boom
04 okt 2020

Alleen oneindig geduld sorteert onmiddellijk effect.

Het was een midzomeravond in 2011 dat ik besloot de nacht door te halen. Zo graag wilde ik die website hebben. Omdat ik geloofde dat de klanten daarna voor mij in de rij zouden staan.

En zo ging hij online. Om tien over zeven in de ochtend. In mijn fantasie had de hele wereld de wekker gezet om naar de site te gaan. En na een goede nacht bijslapen zou de mailbox ontploft zijn. En daarna mijn klanten bestand. En daarna mijn bankrekening. Het was immers de mooiste website ooit. Zo dacht ik…

Een week later keek ik op de website van postNL. Of ze nog bezorgers zochten. Want naast mijn compagnon was er niemand om tien over zeven naar de website gegaan. We waren weer wat slaap armer en een illusie rijker.

Het zou nog elf jaar duren voordat ik snapte waarom er niemand, maar dan ook niemand op onze website zat te wachten. Drie weken geleden na het lezen van een citaat uit De Cursus in Wonderen viel het kwartje.

‘Alleen oneindig geduld sorteert onmiddellijk effect.’ Las ik.

Beetje bij beetje tot de dag van vandaag mag die boodschap verder integreren. Een zin die mij vertelt dat ik oneindig geduld mag hebben voor die dingen die het meest belangrijk voor mij zijn.

En dat was die website niet. Het was het resultaat van ongeduld, onkunde en onwetendheid. Niemand zat op mij te wachten, omdat ik niet kon wachten.

Als we durven te vertrouwen dat de toekomst ons alles geeft wat ons toekomt. Als we slagen durven maken vanuit zorgvuldigheid & toewijding & als we durven wachten op datgene wat niet kan wachten. Dan sorteert oneindig geduld, onmiddellijk effect.

Salud,
Eddy

Wie door wil breken, moet meebuigen.

Dear diary, Op dit moment zet ik - op wat voor jou bladzijde 58 is - mijn gedachten uiteen. Met een Parker pen van bladgoud. Lekker duur, ...
Lees verder

Waarom ons monkeymind van broodje aap verhalen houdt.

William zat al 16 jaar in het veld van velden. De graanvelden bedoel ik dan. Volgens het Guinness book of records publiceerde hij de meeste wetenschappelijk onderbouwde ...
Lees verder

Zet jij de wereld al op z’n kop met kopregels?

Ontdek in mijn nieuwste ebook ‘Succes met je Slogan’ hoe jij Buitengewoon Binnenkomt met Titels vol Tractie. Met dit boek krijg je:

• Een reis door ‘s werelds slogan geschiedenis
• 7 Slogan tips van grootmeesters
• Een 1 op 1 ontmoeting met Einstein
• De formule voor 3 keer woordwaarde

Zet jij de wereld al op z’n kop met kopregels?

Ontdek in mijn nieuwste ebook ‘Succes met je Slogan’ hoe jij Buitengewoon Binnenkomt met Titels vol Tractie. Met dit boek krijg je:

• Een reis door ‘s werelds slogan geschiedenis
• 7 Slogan tips van grootmeesters
• Een 1 op 1 ontmoeting met Einstein
• De formule voor 3 keer woordwaarde