012221 Eddy Boom _14804 klein
Eddy Boom
13 aug 2020

Wie vooruit wil, moet áchter zijn levenslessen komen.

1. ‘Alé, dan zie ik je donderdag wel in Amersfoort.’

Het was halverwege november 2018, en ik had samen met @mgvandijk een optreden van Bent van Looy bijgewoond. Al tijdens het optreden wist ik dat ik hem moest spreken. Waarom wist ik eigenlijk niet want ik kende ‘m ook helemaal niet. Naderhand trof ik hem bij de merchandise, en toen hij vroeg of ik een cd of een plaat wilde, toen zei ik dat ik hem wou. En ja, dat klonk een beetje vreemd. Maar waar ik op doelde was een 1 op 1 moment met hem in de vorm van een podcast.

Een week later zat ik in een ‘bontgekleurde backstage’ in Amersfoort terwijl we een podcast opnamen. En toen hij begon te praten wist ik meteen waarom ik bij hem aan tafel zat. Hij vertelde hoe hij omging met zijn angst voor ziektes, hoe hij zijn band achterliet om solo te gaan en wat hij geleerd had van zijn periode op de vrije school. Het was alsof ik mijn toekomstige zelf aan het woord hoorde.

Terug in de trein viel mij een quote in. ‘The reason you think you are here won’t be the reason why you are here.’ Ik dacht dat ik naar een concert ging, terwijl later bleek dat ik een ongewone ontmoeting zou hebben met de man zelf.

2. Eddy, je staat op de gastenlijst. Zal wel fijn zijn in deze roerige tijd.’

Het was eind oktober 2019, en ik ging naar voor altijd vrij van Eelco de Boer. Eerlijk gezegd wist ik niet eens waarom ik ging.

Drie dagen later was had ik 5 keer op het podium gestaan, was ik 20 klanten rijker en honderden volgers. Opnieuw bleek de reden dat ik daar was anders dan ik dacht.

Vaak zien we pas aan ‘t eind van de rit waarom dingen moesten gaan zoals ze gingen. Want het leven wordt voorwaarts geleefd, maar achterwaarts begrepen.

Ons ondernemersverhaal is ook ‘connecting the dots in the end’. Jouw verhaal is de som van jouw ervaringen, je lessen en je trackrecord.

Dus wil je vooruit? Ga dan achterwaarts aan de slag met je verhaal met mijn gratis ebook hieronder!

Vanille ijs laat mij koud.

Wat is het meest verkochte schepijs? Op nummer #1 staat vanille. 30% van al het verkochte ijs is vanille-ijs. En de nummer 2? Dat is chocola. Maar chocola ...
Lees verder

Wat is een product ecosysteem?

Een productecosysteem is een netwerk van producten en diensten die samenwerken en elkaar versterken. Het creëert synergie en verbetert de klantervaring. Klanten worden gestimuleerd om andere producten ...
Lees verder

Zet jij de wereld al op z’n kop met kopregels?

Ontdek in mijn nieuwste ebook ‘Succes met je Slogan’ hoe jij Buitengewoon Binnenkomt met Titels vol Tractie. Met dit boek krijg je:

• Een reis door ‘s werelds slogan geschiedenis
• 7 Slogan tips van grootmeesters
• Een 1 op 1 ontmoeting met Einstein
• De formule voor 3 keer woordwaarde

Zet jij de wereld al op z’n kop met kopregels?

Ontdek in mijn nieuwste ebook ‘Succes met je Slogan’ hoe jij Buitengewoon Binnenkomt met Titels vol Tractie. Met dit boek krijg je:

• Een reis door ‘s werelds slogan geschiedenis
• 7 Slogan tips van grootmeesters
• Een 1 op 1 ontmoeting met Einstein
• De formule voor 3 keer woordwaarde