Wat kom je brengen? En wat dat je kan brengen.

Eddy Boom
07 mei 2020

Terwijl ik naar mijn tv kijk valt hij uit. De mooie screensaver is weg. En ik vraag mij af. Wie is die tv, zonder die vette film die hij laat zien? Eigenlijk niets. Mooie metafoor voor ons mensen.

Want wie is die tv zonder die film? En wie ben jij, zonder de bijdrage die jij levert? Ook ik was altijd op zoek naar wie ik was. Wat ik wilde. Waar ik mijn focus op wilde leggen. Maar ook; wat wil mijn ego dat ik ben?

Die zoektocht deed mij op dat moment verlammen. Ik moest een antwoord hebben voor ik verder mocht ondernemen..! Totdat ik 3 maanden geleden naar België ging.

‘Dear diary…’ en ik begon te schrijven in een theehuis in Antwerpen. Eerlijker dan dat was ik lange tijd niet geweest. Dit keer zocht ik geen antwoord op de vraag wat ik wilde zijn, of wie ik was. Maar ik stelde de volgende vraag; wat wil er via mij tot uiting komen? Of concreter: Wat kom ik brengen? Na dat weekend veranderden ongeveer alles. Ik ontdekte dat mijn ‘tv’ niet zoveel boeide. Waar het om draaide is welke film er via mij werd uitgezonden.

Interessant? Ik vertel het hele verhaal in de podcoach van @demunckcoaching. Link episode in m’n bio op Instagram.
Eddy

De oplossing is het probleem niet.

Hij ging het podium op. Niemand klapte. In die tijd was hij nog niet zo bekend. Het millennium lag vlak achter ons, en Steve presenteerde een nieuw ...
Lees verder

Anders zijn of beter zijn?

"Being different is better than being better." Mooie quote. Want er kan er maar 1 op nr 1 staan. In Google, in de charts, en in de ...
Lees verder
boek-eddy-boom

ENKELE ZINNEN OVER DUBBELZINNIGHEID

Kan jij zinnen maken waar je klant geen woorden voor heeft? Met dit gratis ebook krijg je meer zin in je business, en meer business door je zin! Bekijk dit boekje van de binnenkant, om te ontdekken hoe je jouw boekje te buiten kunt gaan. Of toch geen zin? Nee? Dan maak je maar een zin!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.