012221 Eddy Boom _14804 klein
Eddy Boom
18 apr 2020

Kennis is overmacht.

Kennis is macht leerde ik ooit van een kennis met macht. En dus nam ik het aan. Inmiddels ben ik bij kennis, en voel ik mij gemachtigd deze quote te ontmachten.

Allereerst leven we in een tijd waarin mensen niet meer willen betalen voor kennis. Informatie ligt op straat, maar implementatie van kennis houdt je juist van de straat! Implementatie doet de schoorsteen dus roken – of de windmolen draaien – en kennis niet.

Allertweedst wordt kennis vaak misbruikt in een sales gesprek of pitch. We delen vaak te veel, in de hoop dat de ander ons als expert gaat zien. Resultaat? De ander voelt zich dom, of vind jou stom.

Als je te veel deelt, begraaf je wat je werkelijk wilt delen waardoor het niet blijft hangen bij de ander! Zet daarom 1 oplossing in je etalage i.p.v. 10. En vermijd je vakinhoudelijke kennis die vooraf ging aan het vinden van jouw resultaat of oplossing.

Want alles wat voor je werkt ín het project met je klant, werkt tegen je voorafgaand aan het project voor die klant. Maak je propositie daarom niet groter dan een centimeter, en je business loopt alleen maar beter!

In mijn gratis boekje ‘Enkele Zinnen over Dubbelzinnigheid’ leer je hoe je woorden geeft aan jouw vierkante centimeter. Daarnaast vertel ik hoe ik zelf keuzes heb gemaakt waarmee ik jou hoop te inspireren te kiezen voor een propositie die past bij wat jij komt brengen.

Downloaden? Dat kan gratis hieronder!

Salud,
Eddy

Snelheid is de meest verheven vorm van kwaliteit.

Waar ben jij de beste in? Of anders gezegd... Waarin ben jij sneller dan het licht? Want hoe sneller je iets kan, hoe beter je iets kan. ...
Lees verder

Ongekende zelfkennis

Ik zal me even voorstellen. De naam is Eddy. Een diep emotioneel wezen. Een romanticus en vrij dramatisch wanneer ik in de overdrive zit. Met tegenzin ben ...
Lees verder

Zet jij de wereld al op z’n kop met kopregels?

Ontdek in mijn nieuwste ebook ‘Succes met je Slogan’ hoe jij Buitengewoon Binnenkomt met Titels vol Tractie. Met dit boek krijg je:

• Een reis door ‘s werelds slogan geschiedenis
• 7 Slogan tips van grootmeesters
• Een 1 op 1 ontmoeting met Einstein
• De formule voor 3 keer woordwaarde

Zet jij de wereld al op z’n kop met kopregels?

Ontdek in mijn nieuwste ebook ‘Succes met je Slogan’ hoe jij Buitengewoon Binnenkomt met Titels vol Tractie. Met dit boek krijg je:

• Een reis door ‘s werelds slogan geschiedenis
• 7 Slogan tips van grootmeesters
• Een 1 op 1 ontmoeting met Einstein
• De formule voor 3 keer woordwaarde