Je nummerbord is je uithangbord.

Eddy Boom
24 jul 2020

In 1898 reed bijna iedereen in een Peugeot. Dus om na dat ongeluk aangifte te doen tegen die ene gast met die Peugeot was kansloos.

Om de juiste sukkel op zijn flikker te kunnen geven was er iets nieuws nodig.

En zo voerde Nederland als derde land ter wereld de kentekenplaat in. Een nummerbord waarmee je jezelf kon onderscheiden tussen al die andere Peugeots.

Inmiddels is het 2020, en in de ‘meer gebruiken’ en ‘minder bezitten’ trend komen er niet zoveel auto’s en nummerplaten meer bij.

Wat wel in rap tempo toeneemt is het aantal kvk nummers. En nu ik meer dan 100 ondernemers heb ondersteund met hun verhaal kom ik tot een droevige conclusie.

• Hoeveel lichtwerkers me vertelden dat hun kernwoord bewustzijn was
• Hoeveel marketeers zeiden dat hun woord impact was
• En hoeveel fotografen zeiden dat hun woord authenticiteit was

Anders gezegd, als jij je unieke woord gevonden hebt, dan blijkt je concurrent dat woord ook te hebben. Wij zijn die trotse eigenaar van een Peugeot die de buurman ook heeft.

Dus hoe moet je jezelf anno 2020 nog vangen in 1 woord wat helemaal jou is maar ook nog onderscheidend?

Heel simpel. Door nummerborden in te voeren in ondernemersland!

Want een nummerbord maakt met een paar elementen oneindig veel nieuwe mogelijkheden. En wanneer jij als ondernemer meerdere woorden gaat combineren kom je ook op een plek van oneindige mogelijkheden!

En blijf je met dat nummerbord aantrekkelijk voor de massa? Dat niet. Maar des te aantrekkelijker je wordt voor de mensen die zó in jouw bord geloven dat ze je nummer willen.

Hulp nodig? Download mijn boekje hieronder!

Peace
Eddy

Lezen is niet helemaal hetzelfde als Leven.

Je kan leren door te kijken. Toen ik drie jaar geleden naar Before the Flood keek van Dicaprio stopte ik gelijk met vlees. Je kan leren door ...
Lees verder

Iemand die de weg kwijt is, kan je prima de weg wijzen.

Ik was in Praag. Voor het eerst alleen op vakantie. Ik had geen idee hoe ik bij mijn Airbnb kon komen. En ik zat net voor de ...
Lees verder
boek-eddy-boom

ENKELE ZINNEN OVER DUBBELZINNIGHEID

Kan jij zinnen maken waar je klant geen woorden voor heeft? Met dit gratis ebook krijg je meer zin in je business, en meer business door je zin! Bekijk dit boekje van de binnenkant, om te ontdekken hoe je jouw boekje te buiten kunt gaan. Of toch geen zin? Nee? Dan maak je maar een zin!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.