Als je weet wat je komt brengen, dan ga je het halen.

Eddy Boom
13 jul 2020

Ik doe een trui aan die ik niet heb gemaakt.
Ik neem een hap die ik niet heb gekookt.
Ik spreek een vriend die ik niet heb opgezocht.
Ik leid een leven dat ik niet heb gecreëerd.

Want,
• Wie heeft de expertise – meer dan ik – om dat fruit te rijpen?
• Wie heeft de vaardigheid – meer dan ik – om die trui te maken?
• Wie heeft de ervaring – meer dan ik – om mij te begeleiden in meditatie?

En,
• Hoe maakt die melkschuimer – beter dan ik – dat zachte schuim?
• Wat kent die smartphone – beter dan ik – voor route om op mijn bestemming te komen?

Als je iets van electronica in je huis hebt, dan heeft iemand anders ‘the power’ waarmee jij jezelf wegwijs maakt door deze wereld.

En wat ga jij doen, als andere mensen en andere apparaten al het andere doen wat jij niet meer hoeft te doen? En wat is vanaf nu jouw meerwaarde, in een wereld waarin anderen steeds meer waarde gaan toevoegen?

Van jou word er gevraagd om te relatie aan te gaan.

Want in een wereld waarin alles met alles connectie heeft, ben jij er om de echte verbinding aan te gaan.

Verbind met je met wie je echt bent.
Verbind je met de mensen die op je rekenen.
En verbind je met je allergrootste bijdrage.

En als je niet weet wat die bijdrage is,
Dan kan ik daar misschien iets aan bijdragen.

Te revisam,
Eddy

Anders zijn of beter zijn?

"Being different is better than being better." Mooie quote. Want er kan er maar 1 op nr 1 staan. In Google, in de charts, en in de ...
Lees verder

Waarom perfectionisme perfect is.

We hebben geleerd dat perfectionisme de laagste levensstandaard is. Perfectionisme belemmert productiviteit. Perfectionisme resulteert in uitstelgedrag en geeft ons stress. Perfectionisme is het product van onzekerheid: "Als ...
Lees verder
boek-eddy-boom

ENKELE ZINNEN OVER DUBBELZINNIGHEID

Kan jij zinnen maken waar je klant geen woorden voor heeft? Met dit gratis ebook krijg je meer zin in je business, en meer business door je zin! Bekijk dit boekje van de binnenkant, om te ontdekken hoe je jouw boekje te buiten kunt gaan. Of toch geen zin? Nee? Dan maak je maar een zin!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.